Gemaakt uit licht
Ik zie het licht in jou
Soms is dat licht en zicht voor jou verdwenen
Maar voor mij niet
Wist je maar welke kleuren jij mijn leven inliet
Zag je maar jouw potentie wat meer
Dan zou je hebben…minder hartenzeer
Je maakt eindeleze bruggen en tunnels maar je gebruikt ze niet
Soms doet dat me veel pijn omdat jij jezelf niet in volle potentie kan zijn
Geef je mijn hart en ziel en toch is dat niet genoeg voor jou
Voel me dan machteloos en alleen gelaten
Dan is het alsof ik niet goed genoeg ben om te dichten jouw zwarte gaten
Mij maakt het onzeker, juist omdat ik zo van je hou
Omdat ik je het beste wil geven in jou erin wil laten leven
Als me dat niet lukt baal ik, een traan en soms stikkend in een slik
Begrijp me niet verkeerd, wil je niet onder druk zetten
Maar misschien kun je wat meer op jouw hart en ziel letten
Je hebt steeds vaker en meer dagen waarin je boven bent
Kun je dat dankzij mij?
Ja, je houdt me dan dichterbij aan jouw zij
Dan is het alsof je overal zaadjes plant en sparkels plaatst
Er komt dan zoveel op je af…ben je dan nog steeds verbaasd?
Op wat je kan en wat je in wezen moet?
Het licht in jouw is hevig en in overvloed
Gemaakt uit licht
Zo zie ik jou en zo speciaal ben jij voor mij
Wil geen dag zonder jou aan mij zij
Geloof wat meer in jezelf dan is onze weg nog meer vrij
Uit jouw diepte en ervaringen kun je maken zoveel mensen blij
Gemaakt uit licht