The Masked wringer
Hij lacht, hij vergeet,
speelt met de kiezer
De meerderheid beet
als trieste verliezer
Geeft iedereen gelijk
betuigt grif zijn spijt
Maar zet je dan te kijk
geen verantwoordelijkheid
Maakt excuses gewoon
neem het maar aan
Zijn hand boven de Kroon
als het weer fout is gegaan
Zijn woorden verdraaid
geen actief geheugen
Beloofde taken verwaaid
geniet hij volle teugen
Een bord voor zijn kop
met een belerende vinger
Stapt hij nooit op
The Masked wringer…