Stel dat je een man zou zijn
met ballen van 10 % je gewicht
je kleren zouden niet meer passen
in de spiegel een vreemd gezicht.
De rosse vleermuis is van nature
uitgerust met die macho enormiteit.
Vliegend op zoek naar evenwicht
in zijn voortdurende vlucht
Na onderzoek aan de Universiteit
bleek er een verband tussen
de grootte van de testikels
en de trouw van de vleermuisvrouw.
Soorten met een ontrouwe echtgenote
krijgen grotere en meer potente kloten
Een nadeel is bij het mannetje bemerkt
de herseninhoud vermindert erg sterk.