De wereld ligt voor je open!
Toch kan bepaalde plaats een inzicht brengen
Sta open voor het onverwachte op je reis
Je kan ook op een ander niveau gaan reizen
Op de juist plek waar jij naartoe getrokken wordt
Door de bewegende lijnen is alles met elkaar verbonden
Ga je verbinden met de groeikracht van het leven
Haal diep adem en concentreer je op je hart
Open het voor schoonheid die zichtbaar is in de kleinste hoek
Zorg dat je je gevoel helder in je hart houdt