Wetend dat je mij gaat verlaten
Geef ik je nog een kus
Om het laatste sprankje hoop
Met jou te laten varen
Al weet ik dat het niet zal baten
Ik ben een eenling geworden
Na dat laatste moment
Waarin het afscheid niet meer mogelijk was
Verstikt in jou laatste woorden
Die in mijn dromen de hoop verstoorden
Ik kon je niet verstaan
En dat was het enige wat ik echt wilde
Je laatste letters opvangen
Maar je bent gegaan
En de letters losten op in een traan
Een traan heeft zich weten te bevrijden
Een traan vol woorden voor jou
Uit de ban van het verdriet
Die traan is meegegaan in jou lijden
Maar was te laat om met jou te strijden
De dood heeft je verlost
En gebracht waar je heen wilde
Een traan is met je meegegaan
Om je te laten weten
Dat je iets heb achtergelaten
Maar je de zekerheid te geven
Dat het goed is..