Een leven zonder kinderen daar heb ik voor
gekozen.
Maar nu ik wat ouder blijk praat ik met haar
in mijn psychosen.
Zij komt soms bij mij om samen te mediteren.
Wat kunnen wij met elkaar de tijd
goed spenderen.
Dan als Zij weg is dan kan ik wel janken
dat ik een leven zonder kinderen aan Mijzelf
heb te danken.