Ik wil dat je ziet hoe erg ik mijn best doe
Ik ben niet jouw gedachte of je mening
Ik zie dat je aan me twijfelt
Je voedt mijn angst
Ik ben niet jouw gedachten of je mening
Geef mij wat ruimte en zie mij voorbij jezelf
Je voedt mijn angst
Ik ga wankelen en wiebelen
Geef mij wat ruimte en zie mij voorbij jezelf
Mijn hoofd ontploft mijn stem verstilt
Ik ga wankelen en wiebelen
Ik zie geen uitweg meer
Mijn hoofd ontploft, mijn stem verstilt
Mijn samengeknepen keel beneemt me de adem
Ik zie geen uitweg meer
Ik ga op de vlucht
Mijn samengeknepen keel beneemt me de adem
Ik zie dat je aan me twijfelt
Ik ga op de vlucht
Ik wil dat je ziet hoe erg ik mijn best gedaan heb