Met Jou, Mijn Lief...
Met Jou ben Ik nog niet klaar.
Ineens kwam Jij in Mijn Leven.
Met Jou stond Ik daar te kijken
naar het Moois wat Wij elkaar konden geven.
De Dagen werden korter,
de Bladeren vielen van de Boom.
De Bloemen die Ik voor Jou plukte verdwenen,
en daarmee ook die mooie Droom.
De Natuur is nu gaan rusten.
Zich voorbereiden op het nieuwe Seizoen
Ik zal Mij hierin berusten, Mij focussen
op de Dromen die er nog wel toe doen.
Oh, wat verheug Ik Mij op de Lente.
Op de Natuur met Haar nieuwe, frisse taak.
Op de Bloemen die dan overal Bloeien
en Ik uit Mijn Droom ontwaak...