Een grote verandering opkomst
De geboorte van een kind
De man zit te wachten op het kindje
Samen met zijn vrouw naar het nieuwe leven
Een positieve ontwikkelingen
In die liefde ontstaat er een eenheid in de hele schepping
De vreugde en speelsheid uitstralen in hun omgeving