Mijn grote liefde, bloeiend en eenzaam
Als een bloem langs de weg,
Ver weg opgekomen
Van de oorspronkelijke groep bloemen.
Langs de weg, aan het water.-
Hier ver vandaan.
Bloemen horen bij elkaar te staan
Niet eenzaam groeiend langs de weg.
Ergens in een koude winter.
Mijn grote liefde.
Een fysieke toestand, gereageerd op
Mijn hoofd-
Erg vreemd.
Langs de weg, aan het water-
Is de bloem, nu al uitgebloeid.
Winters geleden gestorven;
En waar het nou goed voor was?
Nou ja - Liefde.
Dat was vreemd.
En fijn zolang het duurde.
Het was vreemd.
Maar wat was dát mooi.