Onbereikbare BN'er, ik ben je meest onbekende verwenner
Mijn liefste woord, onvindbaar bij ieder die je ten diepste bekoort
Ben ontkenner van wereldwonderen, maar je meest geheimzinnige verkenner
Ben niet de zoveelste man in je eindeloze liefdesoord die je vertrouwen doorboort
Heb je ooit gefantaseerd over wat van mijn geest na mijn dood resteert?
Ik tast telkens in het duister als ik naar jou op tv teder fluister
Honderden mannen alles bij je geprobeerd, je onzichtbare liefde verleerd
Als ik je zachtste, gespeelde stem beluister, denk ik 'Wat bruist er?'
Als publieksgast bij jouw liveshow, heeft mijn gezwaai er je verrast?
De anderen bleven muisstil op de tribune, ik zuchtte als een lagune
Je tweede liveshow afgelast, mijn hoop voor jou eeuwig verkast?
Je nickname is Lune, maar voor je echte naam word ik nooit de immune
Alweer een ontmoeting met jou verpest, maar vond in de kantine je etensrest
Stopte het genietend in mijn mond, alsof ik me minuscuul met je verbond
Niet geflest, maar mijn anonieme nummer in je broodtrommel verstopt, je nieuwsgierigheid wordt nog getest
Daarna ontstond in jouw gedachten een zoektocht naar waar mijn gevoel voor jou zich in de koele mensenmassa bevond