Bijna normaal
Nog voor de
regels versoepelden
was de boeking
al een feit.
De gedachte,
zonder ‘t gevoel
van streng,
minder geforceerd
onder de mensen
kunnen zijn…..
was bijna euforisch.
Op de fiets……., bij
‘t passeren van
vele restaurants
schreeuwden
de geuren alle
passanten dwingend
toe “Doe normaal,
kom binnen en geniet?”
Onder gedompeld in
‘n sfeervolle ambiance,
genietend van de
heerlijke geuren
behorende bij Italiaanse
pizzeria, lijkt corona
bijna passé.
Slechts bij komende
en gaande gasten
meldt hun mondkapje
nog :“let op!.....”
Hedro 20220131