Je voorspelt haar
In jouw ideaal
Je gaat naar de voorspelling
Met jouw verhaal
Ofwel...
val je flauw
Van overvallen
emoties.
Ofwel vallen
Uw
Emoties
Over in
Modaal
Is het echte liefde?
Dan ruiken haar vlinders
Jouw angst
En blijven
Ze bij jou het langst
Aan je zijde vliegen.