Echte liefde schijnt
Als een ster in je hart.
En neemt je mee
In haar licht.
Deze ster
sterft mee
Als je inwendig eindigt
voor haar
Te leven.
Je verduistert
Je ogen dicht.
Je ontvangt de dood
Op je gezicht.
Je ontvangt
De dood op je lach.
Je dooft je eigen sterlicht
die scheen voor haar dag.
De ster die onder haar
Heeft geleefd.
En nu samen
Met jou
verdween.