Een liefde geleden
in't schroom van gebeden
heb ik zitten wenen
voor jou
De liefde is voorbij
maar niet voor mij
want ik zie je nog steeds graag
al is de hoop zo vaag
Kon de liefde maar terugkomen
dan zou ik weer kunnen dromen
van wij twee die gelukkig zijn
onze liefde,jong en rein
Ik zie het gelukkige beeld
waarin een kind ons gelukt deelt
Allemaal dromen,
zullen zij ooit uitkomen?