In een vaas op de tafel,
Roze en chique-
vers bij de bloemenafdeling vandaan.
Zo mooi en vrolijk,
vervult mijn hart,
Een kus voor je ogen,
dat is het.
Bloemen zijn altijd goed.
Rozen sierlijk in de Engelse stijl.
In een witte vaas,
op een zilver plateau.
De zon en de maan -
Schijnen er op met liefde.
En iedere depressie-
wordt slechts een schaduw.
Als ik naar mijn mooie rozen kijk.
Roze en onschuldig.
Het teken van onschuldige liefde,
Ontluikend,
voor het oog.
Het is bijna Valentijnsdag.
In een witte vaas,
Op een zilver plateau.
Ik voel,
In mijn hart.
De liefde van mijn rozen.
Ik mis,
-Op die manier-
Niet eens een man.