In het hart van de schepping zijn hemel en zijn aarde
De wereld ligt voor je open
Als jij zelf je hart opent en oplettend bent
Let op je dromen en laat jouw intuïtie je leiden
Je eigen ontwikkeling en de groei van je geestelijke vermogens
Kan je spiegelen aan inzicht die jou een plaats geeft in jouw leven
De verbinding tussen hemel en aarde is sterk te voelen op deze plaats
Het nieuwe licht kom op in het hart en ziel
Twijfel dan niet langer en open jezelf voor de eeuwige wijsheid
Die door je heen zal stromen
Zorg wel dat je goed met de aarde verbonden bent
Wees elke dag een moment stil
Temidden van de geweldige schepping
Waarin jij je bevindt
Haal diep adem en concentreer je op je hart
Open het voor schoonheid
Zorg dat je je gevoel helder open houdt
Je eigen ontwikkeling en de groei
Komt in het licht van morgen
Op deze bergtoppen is er nieuwe energie
Voor vandaag en morgen