Het is klaar
Klaarblijkelijk is het eind in zicht
het nu klaar als een klontje
We zijn klinkklaar opgelicht
het kabinet geen ererondje
Klaar-overs in het ochtendbeeld
doen de schoolpleinen vullen
Daar wordt weer tikkertje gespeeld
zonder gezichten te verhullen
Klaar is Kees , maar zeker Mark
geen onzin meer om uit te putten
Weg anderhalvers, uit het park
het is hoog tijd om op te Rutte
Gedaan met de Ernstige Kuip’
klaar met de klagerige Kaag
Help dit land nu uit de stuip
het liefste nog vandaag
Een moment voor hen die vielen
met of door dit volksgevaar
We zetten de kar weer op z’n wielen
dat krijgen we samen voor elkaar !