Wie zal de wonde ooit dichten
wanneer zal jij ooit zwichten
voor mijn liefde zo groot
een passie van vuurrood
Zal onze liefde ooit een kans krijgen
ik zal alle mededogers aan mijn degen rijgen
want jij,lieve jonkvrouw
bent de enige waar ik van hou
Ik wil je uit dat kasteel komen halen
zodat ik later onze kinderen kan verhalen
terwijl ik hun bedje spreidt
hoe ik jou uit het kasteel heb bevrijd
Lieve jonkvrouw,
waarvan ik zoveel hou
en die me lieve woordjes briefte
geef me alsjeblief je liefde