Smelten
Als we toen
Van een kus al smolten
Als sneeuw
Voor de zon
Wat dan als ik met mijn lippen
Je hals beroerde
En zachtjes met mijn tong begon
Als ik langzaam afzakte naar je borsten
Je heupen en je lies
Je buik kriebel met mijn langen haren
Nog net niet mijn geduld verlies
Je innig kuste tussen door
Even uitdagend bekeek
Weer doorging met strelen
Onder mijn handen wordt je week
Je zachtjes kusjes geef
Van je been terug naar je lies
Ik plagerig je lipjes lik
Voordat ik ervoor kies
Om je te niet langer te tergen
Te geven wat je lichaam wil
Van langzaam naar snel
En zachtjes naar hard
Je houd je moeilijk stil
Je knijpt in het dekbed
Bijt in je lip om jezelf te smoren
Ik stop even gemeen
Om daarna je smeekbede te horen
Ga door, niet stoppen
Kreun je zacht
Ondeugend kijk ik
Op die woorden gewacht
Ik laat je niet langer vragen
Ik verlos je van je lust
Als je kreunend je rug kromt
Slaak je een diepe zucht
Ik kijk op en mis je
Waar ben ik? En jij?
Het was maar een droom
Helaas niet van allebei....