ik viel voor je lieve lach.
en je mooie ogen
je leek me zo een lieve jongen maar dat kon ik wel dromen
maar toen ik je eenmaal had begon er een grote nachtmerrie voor me die ik nooit vergeten zal
waarom moest dat nou
dat weet ik nog steeds niet
waarom nou bij jou, waarom deed je dat nou
ik zal je nooit vergeten
ik weet dat je het daar wel goed zal hebben, maar het was jouw beurt nog hellemaal niet.
waarom moest dat nou jouw overkomen en waarom mij nou niet
waarom moest jij naar boven en ik niet
ik weet het nog steeds niet, ik zal het ook nooit te weten komen maar ik zal je nooit vergeten dat weet ik wel