het is moeilijk om onder woorden te brengen wat ik voel,
want woorden zijn maar woorden
en blijven woorden tot je de diepere gedachte achter de woorden, uit de worden halen kunt.
dan krijgen de woorden een hele andere betekenis.
maar de diepere gedachte achter deze woorden is moeilijk te vinden omdat ik niet weet met welke woorden ik aan kan geven wat ik bedoel.
de woorden zijn maar woorden en blijven woorden en de diepere gedachte is ver te zoeken want ik weet niet eens met welk doel ik deze woorden schrijf.
ik ga de juiste woorden zoeken om de diepere gedachte te omschrijven.
eerst moet ik zoeken naar de gedachte, dan naar woorden en woorden en woorden.