Onze ziel
is gelijk
een stormende wind.
Stormend onzichtbaar,
Ingewaaid met zand.
zichtbaar omhuld,.
En ontastbaar getint.
Met schuld gevuld.
En Fragiek dynamiek
Vals Onschuldig
en artistiek.
Eist met dreigendheid
Wat hij geeigent pleit.
in een vernietigend
lichaam blijft
Met een oneindigheid
In de ogen heeft.
blind kijkt,
Met een ziel,.
Dat door schuld
In zijn tijd
Op aarde
Is verbannen.