Wie is er niet groot mee geworden?
Pindakaas.
Beetje vreemd.
In een bakrecept.
Maar toch-
De koekjes zijn lekker.
Ik had aversie,
tegen het recept.
En het idee,
stond me niet aan.
-Toch-
heb ik het geprobeerd.
Het viel mee.
Het smaakt lekker.
Af en toe,
is nieuwe dingen proberen-
Een goed idee.
Blijf niet hangen,
in het vertrouwde.
Maar waag-
Geregeld,
een nieuwe stap.