Ik houd nog van je ook al ben je er niet meer
ik denk vaak aan je en dat doet mij ontzettend zeer
ik wou dat je hier was, ook al was het maar voor even
dan had ik je zeker een dikke kus gegeven
waarom bestaan die enge ziektes ach dat is achteraf gepraat
ik ben niet alleen verdrietig, maar ook nog eens ontzettend kwaad.
waarom hebben dokters nu zo'n prachtig medicijn,
het vermindert de ziekte en tegelijk de pijn
waarom moet dat er nu pas zijn
die dokters zijn ook stomme wezens,
ze denken alleen maar wij redden levens
ik vond het eng, jij was zo bang
maar 1 troost is een een leven duur 1 leven lang