Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Intermezzo's
intermezzo’s
ik heb altijd
de zachtheid
in je blik
bewonderd
voor het stille
mededogen in
je ogen heb ik
diep gebogen
jouw gezicht
openbaarde
het stukje hemel
waar ik heel graag
zou willen zijn of
waar ik naar toe
op weg wil gaan
als bestemming
in de altijd
wederzijdse
spanning van
samen zijn
lijkt verwijdering
vaak opluchting
door de ruimte
die je krijgt
waar hardheid
zich naar zacht kan
plooien door
glooiingen die met
liefde confrontaties
af vlakken om de paden
begaanbaar te maken
voor intermezzo’s
wil melker
25/02/2022
Reacties op dit gedicht
wil melker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Vrijdag, februari 25, 2022 11:05
leef uit couplet 2.
th
M-Rose
:
Vrijdag, februari 25, 2022 09:46
we gaan
voor het refrein nog eens alles herhalen
Over dit gedicht
Auteur:
wil melker
Gecontroleerd door:
wil melker
Gepubliceerd op:
25 februari 2022
Thema's:
[Liefde]
[Delen]
[Dromen]