Ga maar terug naar jouw hart
Ga maar welke kant je op wilt gaan
Je bent dapper en zult doorgaan
Mensen die hun goddelijke vonk niet hebben gevonden
Zullen je tegenhouden of zelfs wantrouwen
Laat het los en ga van jouw eigen vonk uit
Zoek en vind de verbinding die er is en moet zijn
In jezelf zit de expressie van vreugde en zonneschijn
Dat is de dankbaarheid voor vele verhult als geheim
Ga maar en zie maar
Ervaar maar
Maar voel vooral
Ga op je bek dan zul je verder komen
Geloof in dromen
Schep jouw werkelijkheid in deze wereld vol van scheppingskracht
Jij hebt de verbinding en de kracht
Ga maar terug naar jouw hart
We wensen je alvast welkom
In jouw nieuwe geweldige leven