Voetstappen, voor altijd achtergelaten
Gitzwarte wolken boven zijn hoofd brengen regen
Druppels als bittere tranen
vormen een oceaan van verderf
Demonen spuwen vuur
Alles vernietigend wat ooit was
Er rest niets meer dan
as en stof
Verscheurd, zijn ziel is dood
Zijn verleden verdwijnt achter de horizon
Zijn verleden dat
ooit zijn heden en zijn toekomst was