Zal God ooit mijn gebeden verhoren
zodat men mij niet meer zal storen
de weg naar haar hart te vinden
zodat mijn liefde haar kan verslinden
Waarschijnlijk zal het nooit gebeuren
maar wie zal er om treuren
alleen ik,verscheurd door passie en hartstocht
waar ik nooit tegen vocht
Want jouw liefde is mijn enige doel
jouw hart veroveren door mijn liefdevol gevoel
slechts dan heeft mijn leven zin
slechts dan is er een begin
van geluk en liefde die eeuwig is
en daarvoor bid ik hier nu in de mis
Aanhoor mijn smeekbeden
ik heb al zolang geleden
verlos me uit dat lijden
zodat het leven me kan verblijden