Gister het Wiel Canjels de Hay van de Sjrames pries in ontvangst genomen veur zien verdiensten in de aspergeteelt.
Op de vroag wie Wiel de perfecte asperges teelt, zèt er : 'de asperge is net wie un vrommes. Ge mot er dien hert en ziel inlegge.’
De Hay van de Sjrames pries kumt met un bedraag van doezend euro, en geijt noar un good doel noar keuze.
’Het geld geijt noar de kas van FC Egchel, boe ich op zunjig floet beej de jeugd’, zèt Wiel.
Ziene Miens, Truu van Sjra ziene Mien Kanjels-Custers, is hiël fier op Wiels erkenning. ‘Vanoavend meug Wiel in mien vutje’.