Geef het tijd is het enige wat men zeggen kan
Maar mijn hemel
Hoe leef je verder dan
Na mate de tijd verstrijkt
Is er niks wat minder word
Alleen erger wat het lijkt
De herinneringen
Angstaanjagend malen door mijn hoofd
Al die gestoorde dingen die hij deed
Niemand die het gelooft