Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het moet eruit
nu voel ik me goed
straks misschien niet meer
dan wordt ik vervelend
zelfs ondraaglijk voor de anderen
in m'n hart wil ik ze geen pijn doen
maar die plotse woede moet eruit
ik weet niet van waar ze komt
ik weet niet waar ze gaat
als alles eruit is voel ik me opgelucht
maar ook verschrikkelijk schuldig
vooral als je hoort dat je broer en zus
soms bang van je zijn
je ouders doen veel voor je
dingen die ze niet hoeven te doen
maar ook dingen die ze niet done
beiden maken me kwaad
ik wil zelfstandiger zijn
verantwoordelijkheid krijgen
ik wil even alleen wonen
zo vind ik misschien wie ik ben
Reacties op dit gedicht
weps vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
weps
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
03 juni 2002
Thema's:
[IK]
[Familie]
[Kwaad]