BEMINDE LORELEI
In retrospek was jy reg
daar was nie genoeg woorde vir ons nie
verbind om te laat gaan
as groen halsbandparkieten
Bo die vullishoop skree
nog steeds dieselfde meeuwen
'n katte kadawer aan stukke gekap
in bytgrootte stukke en ingesluk
Ons het soos die riete in die wind gebuig
wou nie soos hout breek nie, brand
in die vuur dat ons eens ontstaken
met vingers blou van die koue