ik zag je voor de eerste keer
ik was meteen verlief op je.
mensen begrepen het maar niet
waarom ik nou viel voor jou
mensen keken alleen naar je slechte kant en niet naar je goede kanten
hebben mensen dan ook geen goede kanten
ik snap het niet, na veel moeilijke jaren
begrepen ze eindelijk wat ik bedoelde en wat ik voor je voelde
want je had alles voor me over en hielp me daar de goede en slechte tijden heen. want jij bent de man van me dromen die ik nooit kwijt wil onthou dat maar goed want ik hou van jouw en blijf ook nog heel lang bij jouw