Het is alsof je schreeuwt in de massa
Maar niemand reageert
Blijven brullen
Terwijl iedereen je de rug toekeert
Je wilt gezien worden en gehoort
Niemand die daar aandacht aan schenkt
De stilte van het negeren jou de grond in boort
Je kan stampen, exploderen
Maar niemand gaat het leren