Een elegante tijgerin let op haar tellen
dit woud is groot en dreigend
ze sluipt behoedzaam tussen het donkere struikgewas
baant zich een weg doorheen donkere
verborgen hoofse liefdes
gedreven door de angst
om door een enkel dodelijk schot
door het hart in handen van
de jager te vallen.......