Buiten dreigt
een verraderlijk licht
In een ver land
Wordt men overhoop geschoten
Ik voel me ziek, ik heb een beperking
Angst en ziekte treed in werking
De wereld staat voor een brutale vraag
En ik?
Kan ik nog wel verder?
Ik moet verder, zoals ik gedragen word
door de golven van het lot en de toekomst
Ik was niet bang voor wat er komt
Voor mijn kop zat een bord
Af en toe ben ik nu wel bang
Als de angst onstuimig wordt
En als ik misselijk van medicijn
en angst ‘s nachts
slapeloos onder de dekens lig
Ik kan er niets aan doen,
Ik heb ervaring met dit schemerlicht