getekend kruist jij
door haar leven heen
levenslessen en wijsheden
breng jij met je mee,
een ieder die ze wilt horen
hoort ze ook van jou geen
gemaar enkel dat ene gebaar,
lezen in de wind en
de sterren daar waar
er kracht gehaald word
ben jij er....