Ik wou dat ik
goede zorg kon dragen
voor
een vrouw-
zo deerniswekkend,
als ik.
Zorgen dat ze een schoon huis heeft,
een baan met geld bovendien.
Iedere dag te eten
En warme kleren - dat kan ik wel-
Schoon gewassen zo vaak als kan
Wat ben ik kwetsbaar in mijn eigen hand.
Gelukkig is er begeleiding.
Want ik ben ziek.
Ik voel me kwetsbaar.
Ik ben psychisch ziek.
Gelukkig is er hulp.
Een warme deken in de kou,
Ik wou dat ik mezelf kon verzorgen.
Maar dat kan ik helaas niet.
Zorgen iedere morgen,
dat iedereen me graag wil zien.
Er zijn mensen die zorgen-
dat mijn huis schoon is,
dat ik een inkomen kan hebben,
dat ik iedere dag eet.
Mezelf kleden kan ik wel
Mezelf schoon houden net aan.
Ik ben kwetsbaar, ook in hun hand.
Daarom houd ik hun handen
stevig vast.