ooit waren er
vallende woorden
het vergif dat men,
strooide wanneer
zij klaar waren
met elkaar,
nu enkele jaren later
zijn er woorden bij die
beter te begrijpen zijn
maar zij die voelbaar pijn
doen probeer je te ontwijken,
toch zal zij die jou de woorden
liet vallen niet meer omkijken....