Zolang wij bestaan
Zolang zal liefde blijven leven
Zolang er een pad is waarlangs wij gaan
Zolang zal ik mij blijven geven
Zolang idealen niet vervagen
Zolang het licht uit mijn ogen straalt
Zolang tot het bij anderen ook zal dagen
Zolang je blijft proberen heb je niet gefaald
Vragen en antwoorden
Van de eerste heb ik er het meest
Met goede intenties voor wie het hoorden
Je herkent jezelf wanneer je mijn ogen leest
Niet altijd kunnen winnen
Menig nederlaag geproefd
Telkens opnieuw beginnen
Soms met een zwaar hoofd en een hart bedroefd
Maar nooit blijven treuren
Sta niet te lang stil
Zoveel mooie smaken en kleuren
Het is er voor wie het wil
Op deze reis door de tijd
Is een enkeltje alles wat ons wordt gegund
Kostbaar geschenk dat met zekerheid door onze vingers glijdt
Gebruik je het als schaduw of als lichtpunt
Jouw verhaal kan inspireren
Jouw verhaal bron van kracht
Jouw verhaal kan iemands tij doen keren
Jouw verhaal kan licht geven aan iemands donkerste nacht
Maar alleen wanneer jij je wilt geven
Alleen als jij ervoor gaat
Je krijgt maar één kans om te leven
Maar één mogelijkheid om te laten zien waarvoor jij staat
Vergooi niet jouw vergankelijkheid
In dat waarin jij niet geloofd
Want een leven dat eindigt in spijt
Is een leven dat van zijn glans is beroofd