24 januari vier ik mijn vrijheid
Sta ik stil
Bij de vrouw die ik was
Bij de vrouw die ik worden wil
24 januari 5 jaar geleden
Lag ik op de grond
Een vrouw in elkaar getrapt
Een vrouw veel pijn geleden
24 januari 5 jaar later
Sta ik met mijn rug recht
Een vrouw niet gebroken maar gebogen
Een vrouw die gewonnen heeft van het gevecht
24 januari ben ik dankbaar
Dat ik hier nog mag zijn
Voor de vrouw die ik gevonden heb
Voor de vrouw die is hersteld van alle pijn