Zo veeleisend
en af en toe zo leeg
Niets is genoeg, steeds meer en meer
kdoe het mezelf aan, keer op keer
Je bent nochtans zo lief voor me
Je bent zo zacht, zo mooi, zo de mijne
en keer op keer wil ik dat ietsje meer
maar kben zo verzot op die... romantiek
Spijt me, ik wil je niet veranderen
Ik hou van je zoals je bent
en die romantiek??
die mag er niet teveel zijn, maar wel op een spontaan moment
Als ik weeral zaag over een kaartje, knuffel of kus
doe wat je wil
Je moet je niet naar mijn grillen buigen
maar... het kan zo leuk zijn...