Ik wist het niet niet zeker,
maar door jouw voelde ik me beter.
Ik kwam er laatst achter,
door jouw is de pijn nu zachter.
Je denkt aan het verleden,
maar we leven nu in het heden.
Ook al zie je dat niet,
zelfs niet toen ze je verliet.
je weet nu hoe ik over je denk,
en met deze liefde die ik je nu schenk,
hoop ik dat het beter met je wordt,
ook al is het maar heel kort.