Schoonheid zit van binnen
En niet op een buitenkant
Toch is men het met me eens,
dat geknipte nagels-
en schoon haar
net even wat beter ogen.
Schoon is schoon,
Vuil is vuil.
De schoonheidsindustrie
Die doet me niet zoveel,
Jaagt me angst aan.
Ontwricht mijn zelfvertrouwen,
en verdient toch wel zijn centen aan
een nieuwe lippenstift.
Schoon zijn is fris gedoucht.
Lekker ruiken, fruitig voor de dag.
Daar is niets mis mee.
Schoon is lekker fris.
En voor de rest,
moet men het zelf maar weten.
Ik kan niet iedereen veroordelen.
Want zijn wie ze willen zijn,
Is hun goed recht.