Veeg wat je weg wil.
Raap op
Wie goed voor je was,
En je onderweg verloren zijt.
Ontwijk wie je ten onder wil.
Zijt onzichtbaar
Voor degene
Die je Dood wilt.
Leef bij wie je
in het hart leeft.
En ga naar geluk
Bij degene
die je gelukkig maakt.
En je beschermd
In vrede
En niet in wrede.