Ruzietje
Het zat hem tot daar
tot waar?
tot hier!
het interesseerde haar geen zier
Iedereen had wel iets
hij had niets!
is het niet?
och zaag zo niet
ik ben al weg
ja doe dat zeg
en deze keer
kom niet weer
smeten vuile woorden naar mekaar
al dan niet echt waar
doch na enige tijd
kregen ze weer spijt
daar stonden ze dan
ja ze kennen er wat van
machteloos en vol inzicht
wat hadden ze weer aangericht
glimlachten spottend naar mekaar
werden het terug gewaar
begonnen elkaar te knuffelen
en te besnuffelen
de twistpartij
was voorbij
nu ze het hadden geuit
konden ze terug vooruit
zo ging dat bij onze jeugdburen
hun liefde bleef duren
ze konden vergeten en vergeven
daarom dat ze bij mekaar bleven