Ik hou van u
In alle statussen
van jouw gedachten
En lichamelijke, fysieke.
Waar ge u in bevind.
Uw eenzaamheid.
en de Eventuele
omvangrijke inhoud,.
En onthoud.
Dat uw lichaam
In kritieke
Symboleert,
Zal het ideale
de situatie verzachten.
En uiten in verschillen
Waar ik, en jij uit leer!
Zelfs als je
synchroon bent
In ongewoon
en slecht gedrag.
niet jezelf kunt zijn,
En je ongemakkelijk
Gedraagt met ontzag?
Weet dat Je betreedt,
in beter verweer.
En dat je
als eerst Volmaakt
gemaakt bent,
In perfectie.
Dat je bij geboorte
bent opgenomen
door onze ster
en op aarde
Zijt gelanceerd
Met een geboorte
In deze tijd
is gedateerd.
En in het leven
Van dromen
Uit één ster
Bent gekomen.
Kom goed terrecht
Met wat
je goed hart
En hoofd
Je zegt.
Laat je overleven,
In veiligheid,
En eerlijkheid
rechtvaard.
Dat je je waard...
In hart bewaard.
En andere
levens spaart.
Laat u niet ontaarden
Als een saar.