De verslaving aan liefde is voorbij
En dat maakt mij vrij
nu kan ik rusten in zijn
ook alleen
en dat is zó fijn
we leefden van de de diepe dalen,
met ruzies en vreselijk naar elkaar uithalen
naar het intense genieten en wederzijdse verering
maar onze relatie ging daardoor compleet naar de ......
en dat iedere keer
weer meer
Dit patroon, deze verslaving is voorbij
Het patroon ontstaat bij liefde
juist omdat ik zo van jou hield
is dit ontstaan
En langzaam aan schud ik het echt van me af
lang over gedaan
De oorzaak was liefde en grote aantrekkingskracht
Het gevolg was ruzie, een spel, om macht.
Nu steeds meer genieten van alleen zijn
en weer voelen dat ik al één ben
AxM