Dag!
Dag oude wereld!
Wij staan klaar hoor.
Verdreven donker met het Licht
Dat wat in ieder van ons mocht groeien.
Bekeken wat we leerden
Van toen en al veel langer gelee
Dag oude wereld… ik ben er klaar mee!
Met frisse moed
Gezandstraalde gedachten, afgeschaalde gewoonten
Body mind spirit… alles kwam voorbij
Vaarwel mijn oude lichaam
Je deed je best maar het is gedaan
Bedankt voor wat je me wilde leren
Harde lessen en de mooiste liefde beleeft.
Mijn vleugels groeien
Ik ben er opgetogen van!
In liefde, uit liefde en met en zonder Licht
Want voor iedereen is het wel eens donker
Maar wat zijn we sterk met zijn allen!
Samen, gelijk - waardig, Hart, geliefd
Nu… vlieg… lief lijf… hoger en hoger
Naar onze nieuwe bestemming.
Jacky.